The last comment and 3 other comment(s) need to be approved.
5 replies
 1. Carl Wilhelm Leo
  Carl Wilhelm Leo says:

  Dette er hva folkevalgte politikere har fått til.
  Norske skattebetalere har allerede betalt vannkraften , og papiret er vi fremdeles eiere. men smartinger har overtatt den delen som gir utbyttefesten. Den norske forbruker sitter igjen med lang grønn nese og smartmåler , grønne sertifikater og kan på toppen av det hele få lov å investere i «Opprinnelsesgaranti» for sin egen vannkraft.
  Dette minner sterkt om mannen som solgte Eiffeltårnet.
  Norske politikere er tenkt å ivareta befolkningens interesser , Statkrafts ledelse er tenkt å ivareta befolkningens eiendom og interesser og NVE er der for å ivareta befolkningens interesser. Såvidt jeg kjenner til hever alle gasje for dette.

  Her i det kalde og karrige landet oppe under Nordpolen er vannkraften vårt viktigste verktøy, alle vet det!
  Og det har politikere langt på vei ettertrykkelig klart å forkludre.

  Jeg skal ikke bruke noen dekkende ord her – det er ikke nødvendig.

  Ellers en takk til de som har tatt bryderiet med å samle sammen det vi alle visste og lage en dokumentar om hva som foregår, og hva vi betaler vanvittige summer for. Dette er politisk mismanagement som i alle fall bør nevnes en gang i blant som en påminnelse.

  Det skremmende er at de som har tatt seg politisk til rette her er også i posisjon til å justere lovverket. Og stort lenger kan man vel ikke drive det?

  I USA snakker man om «Write Your Congressman», fordi han er valgt for å stå for velgernes interesser.
  I norsk sammenheng vil noe slikt bli oppfattet som å være originalt morsom. Det er ingen som tenker på det engang.

  Svar
  • John A. Gundersen
   John A. Gundersen says:

   Vi er mer og mer omgitt av sjarlataner samt uvitenhet innenfor politikk, og kyniske kjeltringer innenfor næringsliv, med fingrene i den offentlige hommingkrukke!

   Svar
 2. Svein Arne Grønnevik
  Svein Arne Grønnevik says:

  Her er det viktig å vite at det var AP, SP og SV som var arkitektene bak denne svindelen mot norske strømkunder mulig og at H, V, KRF og Frp lydhørt har fulgt opp det de rødgrønne la grunnen for. Så at AP og SP nå begynner å «vil se på» sider ved denne delen av klimabløffen og rasering av natur og massedrap av utrydningstruede fugler, er kun ansvarsfraskrivelse. Mitt håp er at velgerne merker seg dette ved neste stortingsvalg.

  Svar
 3. Svein rusten
  Svein rusten says:

  Ettrmele av den vindmølleparken som er under utbygging vil etter kvart syna seg å vera norgeshistoriens største offentlige svindel. Tenk å føra ein heil nasjon attom lyset utan å stå til rette for det og ikke verta straffa for det. Demokratiet er på veg utfor stupet og dei små i samfunnet må betale for svindelen.

  Svar
 4. Trond Skogvang
  Trond Skogvang says:

  Dette er så vanvittig at dette må komme på bane med politikere å rydde opp all naivitet
  Norsk natur raseres å det er det norske folk som betaler dette i form av det de kaller nettleie. Uten å få noe igjen. Det går til utlandet og pamper gjør seg søkk rike på vår bekostning. Dette må ta slutt. Nå må politikere våkne opp. !!!

  Svar

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *